medium


Spirituele reading

Een spirituele reading is niks anders dan een 1 op 1 gesprek waarbij ik mezelf afstem op uw energie en middels mijn mediamieke gaven boodschappen aan u mag doorgeven. 
Naast het feit dat ik informatie doorkrijg, bent u ook vrij om vragen te stellen. 
U mag ook foto´s meenemen.
Wat voor vragen kunt u o.a. stellen? Vragen over uw werk, gevoelens, verwachtingen. 
Een reading duurt meestal tussen 1 á 1,5 uur afhankelijk van uw vragen en hoeveelheid informatie welke  ik door mag geven. Geen enkele reading is hetzelfde en ik kan u dan ook niet van tevoren vertellen hoe uw reading zal verlopen. Ik fungeer alleen als een kanaal om dat aan u door te geven wat u op dat moment nodig heeft in uw leven.  Disclaimer is dan ook dat u niet krijgt te horen wat u graag wilt horen, maar u krijgt dat te horen wat voor u belangrijk is op dat moment in uw leven.Soul Coaching

U wilt toch wat dieper ingaan op uw problematiek en wilt graag meer begeleiding. Dan is een coachingstraject mogelijk iets voor u.
Wat is Soul Coaching? Met Soul Coaching coach ik u naar het vinden van balans in uw leven. Samen gaan wij uw leven onder de loep nemen. Ook kan het zijn dat ik bepaalde healingstechnieken tijdens een coachingstraject gebruik.
Wat maakt Soul Coaching anders dan een traditionele coachingstraject? 
Tijdens dit traject ga ik u op een minder traditionele/conservatief manier coachen. 
Ik bied op een meer intuïtieve manier handvatten, adviezen en technieken aan om aan uzelf te werken. U gaat heel diep en eerlijk naar uzelf, uw omgeving en uw eigen behoeftes en idealen kijken. Thinking out of the box is hier de sleutel.

" Your outside world is nothing more than your inside world "